Közreműködők

2013. március 17., vasárnap

Citromos-kapros afrikai harcsa

Hozzávalók:
2 fej vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma
olaj
paradicsomlé/sűrített paradicsom
50 dkg afrikai harcsa filé
1 kis tejföl
1 citrom
1 csokor kapor
só, bors
tejföl
masnitészta (fél kg)

A hagymákat felkockázom,  az olajon üvegesre párolom, majd felöntöm paradicsomlével, beleteszem a sót, borsot és szósszá főzöm.
Közben megfőzöm a tésztát, felkockázom a halat. 
Amikor a hagyma már szétfőtt, belekeverem a tejfölt, belenyomom egy fél citrom levét, a kaprot, és beleteszem a halat. Hamar megfő és könnyen szétesik, ezért max. rázogatva szabad keverni.
Kóstolás után citromlével, kaporral még ízlés szerint lehet ízesíteni. A tésztára szedve tálalom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése