Közreműködők

2010. január 25., hétfő

Málnás-tejfölös finomság

Tamás és Krisztina receptje

Hozzávalók:
-2 nagy tejföl (20%-os)
-1 zacskó (45 dkg körüli fagyasztott málna)
-40 dkg babapiskóta
-porcukor
-vaníliás cukor
Tejföl elkészítése:
kiborítjuk egy tálba a 2 tejfölt, teszünk bele 100 gr-ként (1 dl-ként) 1 evőkanál porcukrot és 200 gr-ként 1 vaníliáscukrot, jól összekeverjük.
az anyagokat egy nagyobb tálban így rétegezzük:
1. babapiskóta kettétörve a tál aljába
2. fagyaszott málna rászórva
3. édes tejföl
a rétegezést megismételjük, amíg el nem fogynak és egy éjszakára hűtőbe tesszük, hogy összeérjen, a málna leve finom krémessé teszi a piskótát.
Jó étvágyat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése