(eredetileg római tálban, én jénaiban szoktam)
Csirke felsőcomb
Bármilyen zöldség (fagyasztott is lehet)
- bébirépa vagy répa
- gomba
- karfiol
- brokkoli, stb
Só
Oregano
Olaj
A csirkecombokat besózzuk, oreganoval megszórjuk. A zöldségeket apróra vágjuk. A jénai (római tál) aljába terítünk vegyesen a zöldségekből, aztán rá csirkecomb, aztán rá megint zöldség, és így tovább. Tetejére zöldség. Meglocsoljuk kevés olajjal. Letakarjuk alufóliával, sütőben kb. másfél óra alatt készen van. Én krumplipürével szoktam adni.
(Tapasztalat: elég sok leve lesz, ha nem szeretitek (bár az a legjobb benne), kicsit lehet még fólia nélkül is sütni. Én csak bébirépával és gombával szoktam csinálni, nem vagyok valami nagy zöldséges. Az olajjal csínján kell bánni, ha a csirkecombok elég zsírosak. Csak egy réteget szoktam tenni, mert elsőre több volt és elég nehezen sült át.)
Jó étvágyat!
Kriszta
A képet eltávolítottam, mert feljelentettek miatta a blogspotnál:-))))))))))))))))))
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése